Ett päron till morsa

Tankar om bloggen

För ganska exakt tre år sedan, den 28 februari 2014, publicerade jag den allra första bilden i ”Ett päron till morsa”-serien på mina gamla blogspot-blogg. Jag skulle precis gå tillbaka till jobbet efter föräldraledigheten och började portionera ut teckningar som jag samlat på mig i byrålådan men inte vågat visa någon.

Mycket har hänt sen dess. Inte minst med stilen. Den tidiga Päronmorsan såg lite annorlunda ut, som ni ser?

Skärmavbild 2017-03-07 kl. 08.47.29

Våren 2015 började jag blogga hos Loppi och startade ungefär i samma veva ett instagram-konto. Där är det verkligen bara bilden som får tala och det är precis så jag vill ha det. Ni som följt bloggen vet också att det är det som det handlar om även här. Väldigt lite privata foton och texter om mitt liv. Jag vill teckna och rita, det är det som driver mig och det jag vill berätta finns i bilderna. Och bloggen och instagram är plattformar för detta.

Tillslut ledde dessa till att drömmen om att få ge ut en bok med samlade teckningar förverkligades och kom ut i handeln i mitten av januari i år. Och vars första upplaga redan sålt slut och nu tryckts upp på nytt. TACK VARE ER.

Pocketshop

Så vad händer nu?

Jag vill fortsätta rita serien. Och publicera så mycket bilder som jag hinner teckna, både här och på instagram, så länge ni uppskattar dem. Och jag hoppas att serien kan fortsätta växa och utvecklas till nya kringprojekt.

Har en specifik grej på gång just nu som jag hoppas kunna berätta om väldigt snart! Och så drömmer jag om andra illustrationsprojekt och har bland annat tankar på barnböcker. Gotta try 😉

Jag är så oändligt tacksam för all stöd och pepp på vägen och hoppas ni vill fortsätta vara med på vägen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.