Ett päron till morsa

Att ligga på en bädd av rosor

Kära ni, det finns så väldigt mycket att säga om torsdagens helt fantastiska afton – releaseminglet för min ”Ett päron till morsa”-bok! Är helt överväldigad av all kärlek och att så många ville komma och fira och få ett signerat ex av boken med sig hem.

Det blir ett längre blogginlägg om allt detta så snart jag fått lite festbilder skickade från förlaget!

Så länge bjuder jag på en bild från hotellet morgonen efter, när min säng bokstavligen kunde fyllas upp av alla blommor. Bon Jovi släng dig i väggen liksom. Här kan vi snacka ”Laya down in a bed of roses”!

IMG_3692

 

Tusen tack till er som var där – fysiskt och i tanken – och till fantastiska Elodie Details som ju lät oss fira allt detta i deras butik på Jakobsbergsgatan i Stockholm, mitt bland alla deras fina barnkläder och accessoarer, Spana in deras fina vårnyheter här om ni inte redan gjort det.

Mer bilder väntar som sagt! Här kommer bara en snabb ögonblicksbild på mig och min kära vän och före detta Aftonbladet-kollega Jenny, som stöttat och peppat ända sedan starten av ”Ett päron till morsa”-serien. I bakgrunden lyckades även min tvillingsjäl i livet, tillika vän sen 36 år (!) Marret komma med 😉 Tänk att få ha så fina vänner.

jennytess_mingel

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.