Ett päron till morsa

Hon är mitt alter ego

Arbetet med nya seriestrippar, parallellt med boken, fortsätter hela tiden och hur roligt det än är att teckna så önskar jag ibland att det gick lite fortare att producera bilderna till just bloggen. Vill ju kunna lägga upp nytt hela tiden 😉 (HÄR är senaste seriestrippen, by the way)

Det tar sin lilla tid att göra en enda seriestripp. Från idé till färdig seriestripp så handlar det om 4-5 timmar. Det kan gå snabbare också, beror på hur ”krånglig” idén var, så att säga. Och det kan ta längre tid.

Bakom kulisserna

Här, på päronmorsans instagram,  kan ni också se en film om när jag tecknar seriestripparna >>

Och vill ni veta mer om mig, om bilderna, om tankar bakom… bring it on!

Många av er kommer med tips och inspiration på vad jag kan göra seriestrippar om och det är superroligt – tack för det! Dock måste det alltid vara nåt jag har upplevt själv och kan relatera till på nåt sätt, det var så päronmorsan-figuren liksom föddes, hon är mitt alter ego, och det är om henne och hennes familj som denna blogg alltid handlar om. Och sen hoppas jag att ni ändå kan känna igen er och finna lite tröst och skratt i serien! 😀 Så fortsätt komma med tips på ämnen och sånt, jag älskar alla era kommentarer och det är ju ofta jag kan relatera till situationerna och inspireras till nya seriestrippar ändå!

Kan avslöja att det blir lite fler nya seriestrippar än vanligt denna vecka, ville slå på stort inför halloween som närmar sig… så håll utkik snart! Och tack för att ni vill följa mig och min serie! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.