Ett päron till morsa

Päronmorsan-boken kommer ut i…

… mitten av januari redan! Inte helt spikat datum dock, men iåterkommer med det snart. Var på möte hos förlaget förra veckan för att lämna de första originalteckningarna och då bestämdes även bokens omslag.

Ni som följt arbetet bakom här på bloggen vet ju att jag bland annat ritade ett förslag inspirerat av seriens logga, som i sin tur är en lek med Munchs ikoniska ”Skriet”-målning. Detta kommer dock inte bli omslaget. Istället fick teckningen bli en ny header till bloggen! Uppmärksamma läsare kanske sett att det dykt upp en ny topp här ovan?;) Bytte även ut den som top på seriens facebook-sida.

HEADER_BLOGG_1

Omslaget till boken blir nåt helt annat…

Hoppas ni vill fortsätta hänga med här bakom kulisserna när boken och alla seriestrippar blir till! Försöker rita två nya i veckan för att hela tiden kunna fylla på bloggen med nya. Det tar sin lilla tid, men är väldigt kul. Blir så glad för all er respons, både här, på instagram och på Facebook.

Redan i morn är jag tillbaka med en nyritad seriestrip! Alltid nya bilder varje måndag och onsdag ju, som ni vet;) Missade ni måndagens så hittar ni den här:

Konsten att ge ditt barn en frukt

I morn, onsdag, blir det även en lista – om ”Timmarna EFTER förskolan”… så stay tuned!

Här ser ni när bilden, som nu har blivit ny blogg-header, blev till:

Skiss Ett päron till morsa

skiss2

skiss3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.