Ett päron till morsa

Är det här bokomslaget?

Andra dagen på nya jobbet – nya livet! Fick på riktigt tårar i ögat när jag helt maniskt berättade för min man om första riktiga arbetsdagen i går. Hoppas honeymoon-känslan sitter i länge och att självförtroendedippen dröjer lite. Nu är jag bara helt euforisk, haha.

Har i alla börjat på ett första förslag till omslag på Ett päron till morsa-boken. Skickade ett utkast till förlaget så får vi se vad de säger. Det är en slags omarbetning av ”loggan” till Päronmorsan-serien, inspirerad av Munchs ”Skriet” 😉 Kan hända att vi slutar nån helt annanstans, vi får se.

Här växer förslaget fram i alla fall! Målad i akvarell som alla seriestrippar.

Skiss Ett päron till morsa

skiss2

skiss3

Skiss - Ett päron till morsa

Vad tror ni om en sån typ av bild på omslaget? Ja, ska fundera och rita vidare. Nu ska jag dock sätta mig och rita en ny seriestrip till bloggen. På temat ”kompisskap”. En idé jag fick i somras när jag och min vän Marie och våra söner hängde tillsammans på Gotland… Kommer upp snart på bloggen!

Måste kanske börja bjuda på liite fler bilder på mig själv också, eller jag vet inte, känns i alla fall lite ovant lägga ut annat än tecknade bilder, men här kommer en snabb en från ataljen 😉

IMG_1235

TACK FÖR ATT NI VILL FÖLJA MIN SERIE!

Så länge får ni gärna kolla in dessa två listor, om ni kanske misssat?

Top 5 Päronmorsan-bilder ni gillat mest

8 tecken på att du är en förstagångsförälder

Nya seriestrippar läggs som vanligt ut på måndagar och onsdagar och massa listor och annat däremellan!

Och fler seriestrippar hittar ni som vanligt på instagram.com/ettparontillmorsa och på facebook.com/ettparontillmorsa

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ettparontillmorsa

      Vad glad jag blir att du ser fram emot boken!! Ja, hade ju varit kul om det var redan i jul, men blev tyvärr lite tajt inpå… men kanske en bra present till alla som föder barn på våren 😉 Hoppas du kommer gilla den!

  1. Rebecka

    Åh vad spännande att du har en bok på G, ser jag verkligen fram emot! 🙂 Gillar din idé till omslaget, ska bli spännande att se vad du bestämmer dig för sen!

    1. ettparontillmorsa

      Men åh, tack så mycket vad glad jag blir, Jessica! Värmer att få höra – du verkar vara en så väldigt varm och generös person! Tack för att du tog dig tid att kommentera! Och trevlig helg du med! <3