Ett päron till morsa

En alldeles särskild dag

I dag är en alldeles särskild dag. I dag är första dagen på ett nytt liv. Från och med i dag har jag tjänstledigt från mitt vanliga jobb. Från och med i dag ska jag våga testa mina illustratörs-drömmar på heltid. Rita, blogga, göra Ett päron till morsa-boken och smida vidare på planer om andra rit-projekt.

Från ett kontor mitt inne i Stockholms city till denna lilla atalje ute i skärgården… här är min nya arbetsplats och det pirrar i hela kroppen när jag skriver dessa ord. Jag vågade försöka!

Atalje

Ataljen byggdes i somras och ligger bara några meter från vårt vanliga hus, precis i ett litet skogsbryn. Vi flyttade ut permanent till vår sommarstuga för lite mer än ett år sen och har inte ångrat det en endaste sekund.

atalje

Numera har jag den här lilla tacky grodan i dammen som kollega på morgonen 😉

Morgonkaffe vid dammen

Här är en bild från gårdagen, då jag (i svart) och min kära vän Jenny – som alltid peppat mig så mycket på vägen – firade detta stora steg för mig!

IMG_1215

 

Hoppas ni nu vill följa med mig på vägen! Lovar rita minst två nya seriestrippar varje vecka och så blir det massa bakom kulisserna-grejer!

Som briljante Peter LeMarc sjunger det i en av sina låtar…

VAR EN GALNING, VAR NAIV, DET ÄR DET SOM HÅLLER OSS VID LIV!

<3

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ettparontillmorsa

      Åh, tusen tack, betyder massor att få höra!!! Brukar ju inte skriva så mycket privata grejer här på bloggen, men tänker att om jag börjar våga säga det högt, dessa drömmar om ett liv med tecknande, ja då kanske det kan bli sant till sist… hoppas i alla fall!;)