Ett päron till morsa

En dröm som går i uppfyllelse

Har en liten hemlighet att avslöja… Ett päron till morsa ska bli bok! Alltså, jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över detta! Mina handritade illustrationer ska tryckas på papper, med utgivning våren 2017 av Ordalaget Förlag. Samlade scener ur ett föräldraskap helt enkelt – att ge bort till en nybliven – eller luttrad –  förälder kanske? 😉

Och detta TACK VARE ER. Ni som följt mig, peppat, kommenterat, taggat och hjälpt min tecknade serie att spridas. Varenda ord har betytt massor på denna lilla resa som började under föräldraledigheten, då jag äntligen vågade ta upp mina gamla tecknardrömmar och börja rita igen.

GLAD_SKRIET_utantext

En annan person att tacka är förstås min älskade lille son som är en evig källa till inspiration och som är den finaste, roligaste och bästa person jag vet i hela världen. Tacksamheten över att jag får vara din mamma är och förblir evig. Och jag älskar dig i evigheters evighet, Evert.

Ska göra mitt bästa för att det ska bli en så bra bok som möjligt!

Och jag hoppas och fortsätter att drömma om att detta kan innebära startskottet för ett liv med ännu mer tecknande och illustrerande!

Kram på er alla.

<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Åh vad roligt! Din humor behövs!! I detta jäkla facebooksamhälle som mest visar när allt är perfekt så behövs verkligheten detta som visar att det minsann inte är en dans på rosor, självklart med en glimt i ögat! Lycka till!

  2. Gonza

    Hurra vad skoj!!! Följer bloggen så ofta jag hinner – med en fyraåring och en snart tvååring är jag glad om jag lyckas duscha varje dag 😉 Därav de minst sagt få kommentarerna från mig.
    Det ska bli GRYMT att läsa boken, you gooooooo!!!