Ett päron till morsa

4 grejer du dissade innan du blev förälder…

Studsmattan-kapitulationen
Studsmattan-kapitulationen

– Alla dessa studsmattor. De är så vidrigt fula och de är överallt. Men nu förstår jag äntligen varför. Efter länge ha dissat dessa otymliga skapelser är jag nu också medlem i Heliga Studsmattornas Vänner. Jag har upplevt magin. Studsmattorna ger slitna päron sommarfrid. I flera sammanhängande minuter.

– Alla typer av Bamseklubbar i samband med resor. Gärna inom nåt slags all inclusive superduperbarnvänligt arrangemang. Ju mer klappat och klart desto bättre. Spontanitetens tid äro förbi. Buffé, Lollo & Bearnie, till och med vidriga clowner… bring it on!

– Långgrunda stränder med varmt (kissigt) vatten och glasskioskar. Innan vi fick barn så var det mycket snack om att ”man kan visst ligga på otillgängliga klippor med småbarn…” och ”…det går jättebra att ta oss med småbarn ända ut till den där exotiska stranden längst ut på Fårö där man först måste gå genom en myggtät skog i 30 min med all packning”. Nu bara – hej, en vattenpöl med 1000 andra i? Let´s do this!

– Leklanden. Och egentligen alla typer av INHÄGNANDE avdelningar på diverse köp- och matställen som McDonalds, Max och restauranger/lokaler överhuvudtaget… Förr kastade jag fördömande blickar på de snor-indränkta lekhagarna och muttrade ”Aldrig i livet…” Nu finns de där som en frälsare i nöd. Och kanske – kanske kan du lyckas få i dig nåt av den där hamburgaren innan den helt kallnat. (Första gången jag vågade mig till ”Andys lekland” var dock för övrigt en riktig skräckupplevelse, folk satt med öronproppar för att hantera ljudvolymen från de snordrypande barnen som krälade i högar på varandra. Gjorde nedan seriestripp då. Med tiden har jag dock insett värdet även på dessa ställen 🙂 )

Lekland - heaven and hell
Lekland – heaven and hell

Fler seriestrippar på instagram.com/ettparontillmorsa och facebook.com/ettparontillmorsa 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida C

    Haha! Gud så sant! ”Nästa år åker på vi utomlands med all inclusive och bamseklubben” då kan även dottern få träffa bamse=) I år, utan sällskap i form av min mamma, orkade vi inte jaga barn runt poolen non stop…=) För övrigt har jag fobi mot elvorna på ungars ansikten! Ibland vill helt okända ungar på mina barns dagis också ha en kram av mig när jag lämnar eller hämtar. SKRÄCK! (om de är snoriga) Mina barn jagas av servetter och idomin om de är minsta snörvliga. haha

  2. hejhejvardag

    Hehehe, vi pratade just om att man kanske skulle åka på charter med Bamse eller Lollo&Bernie… Min sambo som blev grön av illamående när man pratade om sånt förr, hahaha!