Ett päron till morsa

Det här med förlossningar…

Apropå snacket om olika typer av förlossningsupplevelser, som ju Loppibloggaren Nina Johanssons nya podcast ”Vattnet går” tar upp så bra. Det har krävts lite distans för mig, men häromdagen ritade jag min första seriestrip i ämnet. Glömmer aldrig den där märkliga känslan när jag tre dygn senare, för allra första gången efter förlossningen, lämnande vårt rum, stapplade genom den alkogel-luktande korridoren och in i BB-matsalen. De medkännande minerna. Det lågmälda snacket. Korv stroganoff på menyn. Overklighetschocken var total. Precis som insikten om att det här med förlossningar, ja det kan visst innebära helt olika upplevelser för folk!

BB
Det här med ”olika förlossningsupplevelser”

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anonym

    Haha jag dööör! Jag var så mörbultad så jag inte ens tog mig utanför dörren! Tog mig flera år bara att sätta mig upp i sängen så jag bajsade seriöst på mig för jag hann inte ens sätta mig upp! Sen rann svetten längs hela jävla mig så jag satt naken med dom där äckliga trosorna hela BB tiden! Ljuva minnen!

  2. Hilma

    hahaha ja verkligen! Efter att latensfasen startade 6 dygn före han kom ut, dvs pinvärkar from hell & inget hände! Och en 18h förlossning till det som slutade med sugklocka då jag var så slut att jag inte ens orkade titta! Gissa om jag var mörbultad första 14 dagarna efteråt!