blogg.loppi.se/ellminasmamma

Tråkig helg

Hej!

 

Igår kväll när vi var hos mamma och pappa och åt middag ville Ellmina helt plötsligt gå och sova. Jag sa att hon kunde gå in och lägga sig i soffan tills vi ätit klart. När vi kommer in har hon somnat på vardagsrums mattan. ??‍♀️
Jag tempade henne när vi kom hem men hon hade ingen feber. Hon är inte heller snorig men man hör i halsen att hon inte riktigt är helt frisk. Dessutom att hon frivilligt gick och la sig, då fattar man att hon är sjuk.

 

Marcus vaknade upp i morse och hade hosta och nyser hela tiden. Så konstiga symptom för båda 2 verkar i övrigt friska.

 

Idag skulle jag egentligen ha åkt med Ellmina på filminspelning. Hon skulle vara med i snabba cash. Super tråkigt att vi fick ställa in det? Sen skulle pappa ha kommit hit och hjälpt Marcus att bygga klart altanen.

 

I morgon är Ellmina bjuden på 2 kalas, hur Lyxit som helst för en 4 åring, sen har hon dessutom gymnastiken på söndagar, snacka om att hon blev ledsen när jag berättade att hon inte kan gå när hon är sjuk. Hon förstår nog inte att hon är sjuk eftersom hon tycker hon är hur frisk som helst. Hon verkar inte ens märka av att hon låter annorlunda i halsen. ?

 

Så helgen blir inte roligare än att vi bara får vara hemma. Berätta gärna hur eran helg ser ut? Hoppas den iallafall är roligare än våran?

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.