blogg.loppi.se/ellminasmamma

Hemligt bröllop

Hej!

 

Som alla säkert redan vet så har Marcus och jag gift oss? Vi planerade allt i hemlighet och överraskade alla på Eminells dop. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss pga coronan. Vi bjöd bara in dom allra närmaste och vi hade det utomhus utan att ha någon fest efteråt. (Den får bli av när coronan är över) Vi skålade bara med champagne, åt tårta och öppnade Eminells dop presenter, sedan fick alla skiljas åt.
Det var regnigt till och från under dagen så vi var beredda på att vi skulle behöva flytta in till kyrkan och då hade vi fått gifta oss utan gäster? Men lite innan vi skulle börja sken solen så det blev så himla bra ändå. Dock cirkulerade en ambulanshelikopter över oss och sirener hördes både från polis och ambulans precis där vi var??‍♀️

 

En annan grej som hände under bröllopet var att Ellmina blev kissnödig. (Jag hade kissat henne en liten stund innan vi började för att det inte skulle bli som på saltkråkan) men nu blev det så ändå? Mormor fick rycka in mitt under ceremonin och kissa henne. Sedan skulle Ellmina och Kendra sjunga 2 sånger men när det var dags hade Ellmina ledsnat för länge sen och hade bara gungorna lite längre bort i sikte? hon försökte smita iväg så vi fick locka tillbaka henne hela tiden. Det slutade med att Kendra fick sjunga men med publikens hjälp.

 

vi åkte inte heller på någon bröllopsresa, det tänker vi göra med barnen när dom är lite större. För mig är det viktigt att dom är med och firar våran kärlek till varandra. Båda barnen var med när vi friade,  vi hade en picknick inne på golvet i vintras och berättade för Ellmina att det var en kärlekspicknick för att vi älskar varandra så mycket i vår familj. (Att vi valde picknick var för att det är bland det bästa Ellmina vet).
Hon fick se när jag fick ringen också och jag förklarade att jag fick den av Marcus för att han älskade mig så mycket. Ringen har jag dessutom burit sedan dess utan att någon märkt nått?

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.