blogg.loppi.se/ellminasmamma

Lite om veckan

Hej!

I tisdags hämtade vi tjejernas kusin Kendra på förskolan och hon fick sova kvar, det tyckte dom var jätte mysigt. 
Igår var Marcus i väg på en spelning så jag fick sova själv med båda barnen. Såklart ska ju allt strula då??‍♀️ Först hade Eminell jätte ont i magen och när jag väl fått henne att somna så vaknar Ellmina i panik och undrar vart Kendra är, fast det var natten innan hon sov hos oss. Det kan vara riktigt svårt att få Ellmina att somna om när hon är så där ledsen men det gick tillslut. När hon somnat om var det dags för lillan igen med mat och blöjbyte. Och sedan vaknade Ellmina igen och ville komma in och sova hos mig, och så höll det på. Upptäckte även på kvällen att Eminells fontanell sjunkit in och blev orolig för det. Det gick inte att komma fram till vårdguiden heller då folk verkar ringa som tokar dit om Corona viruset. Men den gick tillbaka igen till vanlig form så det verkar inte ha varit någon fara. Det var den natten det men som tur är fick jag sova en stund på dagen för min lilla sessa☺️

Min kusin Madde var snäll och hämtade Ellmina på förskolan idag så jag slapp klä på Eminell och dra i väg.

Då Madde är utbildad frisör så lät jag faktist henne klippa Ellmina trots att det tog emot☺️ Jag klipper henne helst själv så det inte blir för kort. Jag har ju själv aldrig kunnat få långt hår så för mig är det viktigt att spara hennes tills hon är så stor så hon kan välja själv.


I morgon ska jag och Eminell träffa filmteamet för första gången och på måndag drar filminspelningen igång, det ska bli så kul? Jag fick även ett samtal idag om att Eminell fått ett fotojobb för babybjörn??

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.