blogg.loppi.se/ellminasmamma

Beräknad förlossning idag

Hej!


Idag är det egentligen bf, men det verkar inte som det vill komma någon bebis än. Jag var in till mvc idag och tog prover och dom hade gått upp lite grann iallafall så det kändes bra. Mindre roligt var att höra att om bebisen är för stor måste jag snittas den här gången också och det innebär även att det här var min sista chans att föda vaginalt. Om man gör två snitt efter varandra har tydligen livmodern tagit för mycket stryk för att klara av en vaginal förlossning?


Den 7 februari ska jag på ultraljud om inte barnet kommit än och då får jag även veta hur stor hon är
? Sedan blir jag igångsatt runt den 13 februari. Men så långt hoppas jag verkligen inte att det ska behöva gå.

 

Jag hade faktist värkar i natt mellan ca 02:00-09:00 med ca 7-10 minuters mellanrum. Dom var svaga och avtog sedan helt? Jag har dock haft så tidigare under graviditeten också men nu trodde jag verkligen att det kunde vara dags så jag gick ner och förberedde allt tills vi skulle åka in men så blev det ju inte. Det känns lite konstigt att sitta här och känna att allt man vill är att ha kraftiga värkar. Men nu vill jag verkligen få fart på förlossningen.


Jag var den som kom närmast i tävlingen om när hon skulle komma också☺️ Jag gissade den 29:e Januari och ingen annan trodde så sent. Nu närmar vi oss februari och barnens kusin fyller år den 1 februari så jag hoppas hon kan få behålla sin födelsedag för sig själv iallafall, dock skulle det ju underlätta för oss föräldrar att alltid ha kalaset ihop
☺️

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.