blogg.loppi.se/ellminasmamma

Filminspelning

Hej!

 

Igår blev det en lång dag för Ellmina. Efter lunchen åkte vi till barnenshus och sjöng och fikade. Sedan var det dags för filminspelning för Ellmina. Vi skulle vara där halv 4 men som vanligt tog det tid innan vi kom igång. Först fick vi äta lite med dom andra där och lära känna dom lite. Sen blev det väntan på våran tur. Jag tror kl han bli 17 innan det var dags för Ellmina.

Det här är första gången jag inte varit med alls under tagning men jag satt i ett rum där jag fick lyssna lite emellanåt hur det gick. Scenerna tog ca en timme och jag fick komma till Ellmina på sista tagningen för då hade hon börjat ledsna. Jag frågade henne efteråt hur hon tyckte att det var och hon sa roligt men jobbigt. Hon behövde ju säga samma sak flera gånger och kunde inte alls förstå varför. Sen fick hon ju bara kolla ner i surfplattan. Scenen utspelade sig så att hon skulle titta ner i surfplattan när hon pratade med sin mamma. Det tyckte hon var jätte konstigt. Jag skulle så gärna vilja berätta vad det är för nått hon är med i men ni får hålla ut ett bra tag till tyvärr.


När vi var klara och skulle packa in allt i bilen så fick jag inte bort vagnsinsatsen
??‍♀️ det fanns ingen att fråga om hjälp heller för folk drog snabbt från inspelningen, några skulle direkt till guldbaggegalan efteråt och resten ville väl bara hem för att det var sent. Det var både kallt och jobbigt när man har en stor mage att försöka böja sig över en vagn och försöka få bort insatsen. Först tänkte jag lämna vagnen på platsen för jag blev så irriterad då jag inte får in hela i bilen om den inte viks ihop, men jag ringde pappa som kom och hjälpte mig. Den hade fastnat på nått konstigt sätt så vi fick hjälpas åt för att få bort den.

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.