blogg.loppi.se/ellminasmamma

Ellminas första bio

Hej!

 

Idag fick Ellmina äntligen gå på sin första bio, som hon har längtat. Vi såg bamse och dunderklockan, kan dock inte rekommendera den för så små barn då den handlar om flera saker samtidigt. Det blev iallafall på tok för rörigt för Ellmina. Hon satt still i ca 15 minuter och åt sina popcorn sedan var hon less och ville bara hoppa omkring och åka hem till mormor och morfar sa hon. Dock satt vi kvar hela filmen ut men det var ett himla lockande från vår sida för att lyckas ha henne kvar i salongen. Efteråt var hon så lycklig och tyckte det hade varit roligt, och det tyckte hon säkert för det är ju en speciell upplevelse att se hur allt ser ut och går till på en bio när man aldrig varit på någon innan.

Ingen bebis verkar vilja komma ut heller. Igår hade jag som en stark huggande känsla långt ner och blev först lite orolig att det var ett missfall på gång, för nått sånt kände jag aldrig med Ellmina och man har ju hört att det kan göra väldigt ont att få missfall. Men barnets huvud ligger och trycker på livmodertappen och antagligen har den börjat trycka hårdare nu, googlade såklart runt massor och det är helt normalt att ha så ont när barnet fixerat sig.

Nu känner jag verkligen att bebisen kan få komma och gör hon det innan den 16 Januari har hon redan ett filmjobb som väntar på henne. Det hade ju varit väldigt roligt men vi får se om hon hinner komma tills dess och om vi isåfall kommer orka åka iväg på filminspelning så direkt efter förlossningen.

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.