blogg.loppi.se/ellminasmamma

2020 är här

Hej!

Nu har år 2020 äntligen kommit och barnet är fortfarande kvar i magen. Det var mitt absolut sista mål att barnet skulle komma efter nyår. Jag är så tacksam för det. Igår var jag in på ett ultraljud och kollade på bebisen en sista gång innan den kommer. Allt såg bra ut då med men det verkar som att jag kommer få en stor bebis om jag går hela tiden ut. Specialisten sa att jag får räkna med en 4 kilos bebis. Det känns jätte konstigt att få en dubbelt så stor bebis den här gången och nu ska jag dessutom föda vaginalt.?

(Bild från nyårsafton på en rädd Ellmina)

 

Julen firades med min släkt i år och vi han även med att träffa Marcus mammas familj. Nyår blev lugnt här hemma med bara mamma och pappa som kom och lagade middag åt oss. Så snällt då jag inte orkat fixa något och inte heller vetat om jag ska föda eller inte. Jag hade lite dåligt samvete mot Ellmina som bara skulle få vara hemma här med oss utan att fira in det nya året, men nu blev det ju riktigt lyckat med glitter tema och mormor och morfar som hon älskar att vara med. Hoppas ni alla haft en lika bra jul/nyår som vi❤️

(Ellmina med sin kusin Kendra)

 

I morse kom mormor och morfar hit och hämtade Ellmina som fick följa med upp till Norrland, hon ville så gärna följa med och det gick ju så bra sist så varför inte. Jag ligger ändå mest bara på soffan med ledvärk och tung mage. Ellmina kommer hem igen redan på söndag men jag uppdaterar nog lite här om resan iallafall. 

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.