blogg.loppi.se/ellminasmamma

Bra besked

Hej!

 

Nu är jag i V 31+6 och det var dagen då förlossningen inte gick att stoppa längre med Ellmina. Kl 09:15 var hon redan ute via akut kejsarsnitt. Allt gick så fort trots att jag visste att hon kunde komma när som helst.

 

Idag har jag varit hos ultraljudsspecialisten igen och hon har kollat så att inte den här bebisen är på gång att komma ut. Vilket den inte var, men den ligger och trycker på livmodertappen så vi får se hur länge hon behagar stanna nu. Jag är så glad att hon fortfarande inte har kommit och att hon verkar må bra där inne. Hålet i huvudet hade minskat ännu mer och ligger nu inom gränsen för det normala. Dock kommer dom att göra en extra undersökning av barnet vid förlossningen för säkerhets skull. Jag känner mig mycket lugnare efter dagens läkarbesök även om vi inte kan veta till 100% att allt är bra med barnet. Man har ju alltid en liten oro att det ska vara något farligt.

 

I morgon börjar Marcus sin pappaledighet som han kommer att ta ut varje fredag nu tills barnet kommer. Och hans första dag ägnas åt filminspelning med Ellmina. Det är något åt SVT men mer än så vet jag inte. Det blir spännande, jag kanske kan uppdatera lite om det efteråt, om man får avslöja något. 

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.