blogg.loppi.se/ellminasmamma

Längre gången än med Ellmina

Hej!

 

Idag är jag i v 31+3 och det var den dagen Ellmina bestämt ville komma ut. Som tur är har inte bebisen visat några tecken på att det börjar bli dags än så ännu ett mål är nått för mig. Nu är mitt nästa mål att bebisen ska vänta ända till Januari med att komma. Jag är ju beräknad den 30 Januari så helst får hon stanna ända fram tills dess, men jag är nöjd om hon bara väntar till Januari då har vi kommit långt☺️

 

Jag har fått gå på ultraljud hos en specialist ett flertal gånger de senaste veckorna då det upptäcktes något i barnets huvud och det kommer jag få fortsätta med även fast det såg bättre ut sist. Vad det kan tänkas vara vet vi inte riktigt men just nu är det god prognos iallafall. Idag var jag även in till min barnmorska och det visade sig att mina järnvärden och blodtrycket var sämre igen. Eventuellt måste jag in till sjukhuset och få järn i dropp, barnmorskan ska höra av sig när alla prover är klara.

 

Ellmina skulle egentligen tillbaka till förskolan i morgon efter mer än en månads ledighet, men där går det magsjuka och det är inget jag vill ha i huset just nu när jag redan mår dåligt. Så hon får vara hemma hela den här veckan också så får vi se om magsjukan lagt sig till nästa vecka. 

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.