blogg.loppi.se/ellminasmamma

Regnbågsrum

Hej!

 

Igår kväll fick jag hem min älskade unge igen och resan hade gått jätte bra. Dock ville Ellmina följa med hem till mormor och morfar och äta pepparkakor innan hon skulle komma hem till oss sa hon.☺️ Hon har knappt längtat hem alls och vill redan följa med mormor och morfar upp igen.

 

 

Ellmina behöver mycket förberedelser inför nya saker så vi har redan börjat prata mycket om hur det kommer vara när bebisen kommer. Hon längtar så mycket efter lillasyster och hon har sagt att lillasyster ska få hennes rosa rum med vita stjärnor – för hon vill nog ha det säger Ellmina. Själv vill Ellmina ha ett regnbågsrum och Marcus började måla en fondvägg av regnbågens färger i helgen, dock tar det tid eftersom varje färg måste torka innan man kan måla nästa. Dessutom måste varje färg målas 3 gånger för att det ska täcka ordentligt.

Det är inte så lätt att hitta inredning i regnbågsfärger så det får bli i en färg från regnbågen på inredningen och då ville Ellmina välja lila eller turkos. Jag tycker att det är viktigt att hon får bestämma själv eftersom hon ska tycka om att vara i sitt rum. Hon leker sällan själv på rummet utan vill alltid ha nån av oss där och har vi inte tid tar hon med sig leksakerna dit vi är. Jag vet inte om hon bara är sällskapssjuk för hon verkar inte vara rädd att vara själv. Men jag inbillar mig att hon kommer vilja vara mer i rummet om hon tycker det är riktigt fint.

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CarolineK

    Så det var du som var in på mitt jobb! ? jag anade att det var du, men du har inte så mycket foton på dig själv så var inte helt säker ? kul ? tror det kommer bli riktigt fint ?