blogg.loppi.se/ellminasmamma

Förlossningsdags?

Hej igen!

 

Nu var det mer än en vecka sen jag skrev här sist. Jag har ju som ni vet inte mått så bra i min graviditet. Så jag har mest legat hemma på soffan. Då finns det liksom inget att skriva om.

Men just nu är jag inne på förlossningen. Det finns en liten misstanke om förtidig födsel. Barnet har precis som Ellmina gjorde när det närmade sig förlossning inte sparkat på två dagar och jag tror att jag läcker fostervatten. Så det undersöks just nu. Eftersom moderkakan ligger framför barnet så kunde sköterskan inte höra några hjärtljud så nu inväntar jag en läkare som ska komma och lyssna. Verkar dock som vi kommer få vänta ett bra tag då doktorn hade flera patienter före oss.

Ellmina blev iallafall hämtad av mormor och morfar så Marcus kunde följa med in, det känns skönt att ha med honom med tanke på hur det blev då jag åkte in i liknande situation när jag väntade Ellmina. Då fick jag nämligen inte komma hem igen förns en månad senare. Och inte hade jag någonting med mig heller eftersom jag bara åkte in pga värkarna som jag trodde var ”förvärkar”. Men det visade sig att jag redan börjat öppna mig då och hade starka värkar. 

 

Uppdatering kommer senare, tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.