blogg.loppi.se/ellminasmamma

Stanna tills sommaren kommer

Hej igen!

 

Ellmina har varit hos min farmor och farfar nu när jag varit yr. När jag ringde henne i tisdags och frågade om hon ville komma hem så säger hon Nej jag vill stanna här tills sommaren kommer. Hon var så envis och skulle bara sova kvar, så tillslut fick hon sin vilja igenom. Jag hade räknat med att farfar skulle få köra hem henne mitt i natten men det hade tydligen gått bra. Ellmina är van att sova borta men det är mest hos mormor och morfar.

När jag ringde Ellmina på morgonen så ville hon inte hem utan skulle bestämt sova en natt till. Farfar fick köra hem en sur Ellmina som slängde sig på hall golvet och sa att hon skulle sova mer hos gammelfarmor och gammelfarfar. Så jag lovade henne att vi ringer till dom i morgon bitti.

Sagt och gjort så ringde vi och det första Ellmina frågar är om hon får sova hos dom i natt igen. Så nu får vi se hur natten går. Det är inte så att hon direkt längtar hem utan mer att hon fortfarande vaknar mycket på nätterna och ibland även har nattskräck. Jag tycker så synd om farmor och farfar som ska behöva vara uppe på natten, men dom tycker inte att det gör nått för dom är ju pensionärer nu och kan sova när dom vill.

Det är så kul att Ellmina tycker så mycket om min farmor och farfar och även mormor. Morfar han hon tyvärr inte träffa men hon hade älskat honom också.

 

Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.