blogg.loppi.se/ellminasmamma

”Dumma mamma”

Hej alla!

 

Gymnastiken i morse gick jätte bra. Marcus var så duktig på att få med Ellmina på allt. Själv behövde jag bara sitta och titta på vår vackra skapelse som sprang runt och hade jätte kul.

 

Efter gymnastiken åkte vi hem och storstädade. Det var mindre kul men behövligt. Och vad lättsamt när man kan hjälpas åt. Ellmina fick som vanligt ont i magen när jag bad henne plocka upp sina saker men jag hotade med att dammsugaren suger upp allt om hon inte städar så hon plockade några saker. Sedan satte hon sig och kollade på film en stund, det var hon värd efter ett pass på gymnastiken.

 

Ellmina sa ”dumma mamma” idag för första gången. Jag blev så chockad. Det var inte ens så att vi var osams utan jag bad bara henne ta på sig trosorna. När jag sa att jag inte tycker om att hon säger sånna ord till mig så sa hon det en gång till. Snacka om att testa sig fram. Jag visade tydligt att jag blev ledsen och efter ett tag sa hon förlåt. Jag vet att jag säkert kommer få höra både de och även värre saker i framtiden men det kom bara så plötsligt. Hur arg hon än har varit på mig så har hon aldrig sagt något elakt till mig förut.

 

Marcus lagade både lunchen och middagen idag. Så skönt, man kanske skulle bli gravid fler gång efter det här?

 

Hoppas ni alla fina har haft en bra söndag. Tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.