blogg.loppi.se/ellminasmamma

Premiär

Hej igen!

Ellmina har under våren gått på dans men den tog oväntat slut när läraren hoppade av, så i stället anmälde jag Ellmina till gymnastik och idag var första gången där.

Som Ellmina hade längtat och hon tyckte det var så roligt så vi ska fortsätta gå. Men de resterande gångerna kommer Marcus få följa med, Det var lite för tungt för min mage att vara med på allt. Vi skulle bland annat gå på alla 4 med barnen på ryggen. Uppvärmningen var inte heller så lätt när man skulle hoppa omkring för mycket.

Efter uppvärmningen var det dags för hinderbana och den älskade Ellmina. Dock ville hon bara göra vissa saker på hinderbanan, men det får väl vara så i början. Det viktiga är ju trots allt att hon har kul.

Det fanns en nackdel med gymnastiken och det var att det var på tok för mycket ungar. Jag hade trott att vi skulle vara ca 10 barn med föräldrar men hela salen var fylld.

Jag har aldrig själv varit aktiv med träning i min uppväxt. Jag gick på gymnastik när jag var liten men efter det har jag aldrig sportat. Jag antar att det är därför jag tycker det är så viktigt att Ellmina får prova på så mycket som möjligt.

Har ni tips på roliga aktiviteter för barn så berätta gärna?

eftermiddagen spenderades med shopping och lek för Ellmina på lekplatserna i köpcentret.

Bilder har jag inte lärt mig att ladda upp här så ni får kolla på Instagram så länge?

Hoppas ni haft en bra söndag och tack för att ni läst❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.