blogg.loppi.se/ellminasmamma

Välkommen till min blogg!

Hej alla och välkomna till min blogg!

 

Jag tänkte börja med att presentera mig och berätta lite om vad bloggen kommer handla om.

Jag heter Linda och är 29 år gammal. Jag bor i en liten byhåla utanför Södertälje. Min familj består av min sambo Marcus 25 år, vår underbara dotter Ellmina 3 år och lilla bebisen i magen som är beräknad att komma 30 Januari. Jag arbetar just nu 75% på en förskola och resten av tiden spenderar jag med Ellmina som den här bloggen nog mest kommer handla om.

Att blogga är helt nytt för mig men det känns som det är dags att börja nu när jag snart är 2 barnsmorsa och har alldeles för mycket roligheter att dela med mig av?

Idag tänkte jag att ni skulle få ta del av en intervju som Ellminas pedagoger gjorde med henne i veckan. Barn är så spontana och berättar det dom kommer på för stunden, det är så kul tycker jag.


Ellmina berättar om sig själv.

”Jag är 3 år gammal och heter Ellmina.

Mamma Linda och pappa Marcus.

Jag ska få en lillasyster snart.

De kollade på mammas mage och lillasyster vinkade till mig.

Hemma har jag små klossar som jag leker med.

Jag gillar cykla långt.

Jag har smurfarna hemma, de är små och blå.

Min favoritfärg är rosa och grön.

Jag har en grön klänning och en rosa klänning hemma och 3 regnbågs klänningar.

Jag gillar klänning.”

Att hon gillar klänningar är ju sant för det är det enda hon vill ha på sig. Men de där små klossarna hon pratar om har hon inte lekt med sen hon var riktigt liten. Att cykla långt är inte heller något hon tycker om. Helt ärligt så cyklar hon knappt alls utan jag drar henne på sin cykel med en sån där pinne bak och det är inte långa stunder hon vill sitta på cykeln. Nåja hon var ju ärlig med det mesta men ibland är fantasin stor. Den kommer ni nog få höra mer om i framtiden.

Jag har ett Instagram konto som ni gärna får följa om ni är intresserade av att se mer av vårat liv. Där heter jag @ellminaofsweden

 

Tack för att ni tog er tid att läsa, ha det bäst! ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.