Sjukstuga – elisalarsson

elisalarsson

Sjukstuga

Idag vaknade jag som vanligt lite tidigare än resten av familjen. Jag behöver tid ensam på morgonen känner jag. Jag behöver få piggnar till och börja göra mig i ordning innan barnen ska väckas och tas om hand om. Idag när Jonas kom upp med Noomi visade det sig att hon är rätt varm, rosig om kinderna och glansig i ögonen. Hej febern! Idag är jag hemma och vabbar henne. Har ändå hunnit med en hel del denna “lediga” dag. Tvätten är vikt, ny tvätt är tvättad och hänger på tork. Noahs rum är städat och det finns nu rena sängkläder till både honom och oss. Köket är nästan skinande nu och ja… hela hemmet är under kontroll!

Noomi sov en timma i sin säng och sedan två och en halv timma på mig i soffan. Det var faktiskt rätt skönt för oss båda. Hon fick den närheten hon behövde och jag fick tvingas att faktiskt sitta ner och göra ingenting! Hann med både veckans avsnitt av Decenniernas mästerkock samt några avsnitt av hela Sverige bakar.

Nu ska jag laga en lättare middag då min ursprungliga middagsplan inte blev av pga att jag hade febrig Noomi sovandes på mig under större delen av eftermiddagen. Hade även planer att baka idag till mina kollegor men glömde köpa dubbeldaim så det får bli bak i morgon eller på torsdag istället.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.