elisalarsson – En till LOPPI.se webbplats

elisalarsson

Julen är min grej, igen!

Vilken är din favorithögtid? Har du någon eller är du en sådan person som inte är mycket för olika typer av firanden? Jag är en riktigt högtids person. Älskar alla möjligheter till att umgås och fira. Julen är nummer ett för mig. Jag har alltid älskat julen och speciellt sedan Noah föddes. Däremot har jag de senaste tre åren inte riktigt haft den rätta jul feelingen. Det har varit underbart att klä granen med barnen och se deras glittrande ögon när de på julaftonsmorgonen springer ut för att titta om tomten lämnat någonting roligt under granen. Men mycket mer än så har det inte varit för mig. Att pynta till advent har nästan varit ett tråkigt måste. Att julbaka har varit uteslutet, lusten har inte alls infunnit sig. Men i år har någonting hänt……

Vi kommer inte att fira julen hemma men jag har fått sådan jul feeling att det ska både pyntas, bakas och allt som hör julen till. Idag var jag och Noah på Allum en sväng och givetvis gjorde vi ett besök i denna julbutik. Noah frågade mig med hela sitt hjärta, “mamma kan jag inte få en egen liten julgran till mitt rum?” Hur ska jag neka honom det? Givetvis ska han få en egen gran. Han har idag valt ut vilken gran (liten plastgran) och även vilka julgranskulor han önskar. Nästa helg ska vi åka och köpa den.

Hur brukar ni göra? Är ni sådana som fixar granen strax innan jul? Vi har hittills satt upp granen lagom till tredje advent. Men i år önskar jag göra annorlunda. Jag vill få upp granen till första advent, njuta av den hela december för att ta ner allt som hör julen till rätt omgående efter nyår. I år kommer vi att fixa med det mesta lagom till Noomis födelsedag. Det ska bli så spännande att se hennes reaktion. Nu är hon både så pass stor och så pass verbal att hon kommer att förstå att någonting är på gång. Det här blir vår tredje jul med henne. Som ni förstår, jag är så taggad i år!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.