elisalarsson

En lugn och rätt skön helg ändå!

Söndag! Varför känns det som om helgen nästan alltid springer iväg. Det går så fort. Hur som, idag är det min morgon att gå upp med barnen. Jag och Jonas turas om att ta en morgon var på helgen, om han är ledig. Vi har haft en rätt lugn helg. Vädret har skiftat och det har blivit ganska kallt på bara några dagar. Igår förmiddag åkte Jonas och Noah iväg och ”tränade” en sväng. De brukar göra det vissa lördagsmorgnar. Jag gick upp precis innan de åkte. Noomi blev lite ledsen av att hon inte fick följa med så jag beslutade att gå ut med henne till lekplatsen rätt omgående.

Grannen Gustav och hans mamma följde med oss dit en stund. Jag vet inte hur det är med era barn men Noomi älskar två saker, att gunga och favoriten, att åka rutschkana. När vi hade varit ute i lite över en timma och efter det att Gustav och hans mamma promenerat hem igen ringde Jonas. De var på väg hem och undrade var vi var. De mötte upp oss och vi blev kvar i nästan fyrtio minuter till. Älskar att Noah faktiskt tycker om att leka med sin lillasyster som är fyra och ett halvt år yngre än honom. I alla fall när det inte finns andra alternativa kompisar. Noomi, ja hon älskar sin storebror mest av alla i hela världen!

Idag söndag har kusin John varit hemma hos oss och lekt en stund. Noah älskar att leka med John och de leker bra tillsammans. De har en massa fantasi, kommer väldigt bra överens och de har kul. Noomi är med ibland på ett hörn. Ibland tröttnar de på henne och ber mig ta henne. Ibland tröttnar hon på dem och vill hänga med mamma istället. Jag hänger så gärna med Noomi alla dagar i veckan, min lilla ögonsten.

Idag lekte de någonting från Minecraft. Vet inte exakt vad mer än att Noah var i koppel för att han var ett farligt djur. Jag vet inte om John var hans skötare eller hur det var, haha hänger inte alltid med i svängarna. Men hur som kul hade dem. De hade byggt någon slaggs bur åt Noah i soffan. Det blev pannkakslunch och alla utom Noomi åt bra. Därefter bytte de lek och drog fram alla Noahs bilar från Pixars Cars. När det var dags för John att åka hem var det dags för Noomi att sova lite. Jag bjuder på en icke bloggvänlig bild på ett rörigt vardagsrum. Jag älskar dock detta! Att barnen är mitt inne i en sådan spännande lek. Då får det mer än gärna bli stökigt!

Vi fick barnen i säng i god tid idag, teamwork! I morgon börjar en ny arbetsvecka och jag är redo. Känner mig rätt utvilad efter denna helg. Sen har jag hela tiden i bakhuvudet att det är en vecka kvar innan höstlovet nu för tiden kallat läslov. Jag är ledig i några dagar och då ska jag och barnen ut på äventyr!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.