elisalarsson

En stund över….

Igår åkte barnen hem till sin mormor och morfar. Jag och Jonas ska fixa lite här hemma och bara ta det rätt lugnt. Vem vet, jag kanske också får tid till att skriva några inlägg. Livet som tvåbarnsmamma är rätt intensivt och då prioriterar jag inte sociala medier faktiskt. Min önskan och strävan är dock fortfarande att jag ska lyckas få till två inlägg per vecka. Egentligen är det inte så svårt men min energi har varit ovanligt låg denna sommar. Jag har haft semester i exakt fyra veckor idag men känner mig ändå rätt trött! Tur att jag har fyra veckor till!

Jonas har åkt på en infektion i sin ena hand och hade läkartid igår. Lotten om att åka och möta upp mina föräldrar med barnen föll på mig. Då de bor i Eskilstuna möts vi halva vägen ungefär. Det är ändå en resa på lite mer än två timmar men tack och lov gick den över förväntan. Två mindre stopp blev det! Ett för att Noah blev akut toanödig och ett för att Noomi tappat sitt gossedjur på golvet och började gnälla efter den.

På väg tillbaka ensam i bilen lyssnade jag på en podd och greps av känslan av att jag inte har någon tid att passa. Jag är fri att göra vad jag vill utan några förpliktelser. En jätte ovanlig känsla för mig. Jag har nästan alltid en tid att passa eller någonting som måste göras. Att på vägen hem kunna stanna var jag vill och hur länge jag vill kändes minst sagt märkligt. Det fick mig att tänka till lite men det är ett helt annat inlägg.

Väl hemma i Göteborg igen tog jag och Jonas en promenad på kvällen runt Härlanda tjärn. Väl hemma igen landade vi i soffan framför tv:n hela kvällen. Han tittandes på sin serie och jag med datorn tittandes på min (med hörlurar såklart). Att inte behöva fixa en gedigen middag eller natta barn var också en märklig känsla. Hur som, idag är det en ny dag och jag har lite att fixa men jag återkommer mer om det lite senare!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.