elisalarsson

Grattis Jonas

Min man fyllde år igår. Jag har under några veckor nu planerat en överraskningsfest till honom. Igår åkte vi ner till stan, checkade in på hotell och gick nästan direkt för att äta lunch. Vi hamnade på Tranquilo där vi åt deras halloumitaco. Vi beställde även friterad blomkål i en riktigt het sås.

Mitt i lunchen började det regna, regn som sedan övergick till hagel. Jag blev genomvåt! Eftersom jag inte ville spendera kvällen i dygnsura skor blev det till att spontanshoppa nya skor och ett paraply. Väl tillbaka på hotellet somnade Jonas en stund. Jag gjorde mig i ordning och skrev på messenger med alla våra hemliga gäster.

Vid 18:30 var alla på plats och vi började vandra mot restaurangen. På väg dit blev jag helt plötsligt väldigt nervös. Jag hade jobbat hårt med att få till denna överraskningsfest så jag ville inte att någonting skulle gå fel. När vi väl kom in och servitrisen ledde oss upp för trappan satte alla igång med att sjunga för ett mycket förvånat födelsedagsbarn. Det tog nog Jonas en stund att faktiskt förstå vad som hände. Men oj vad bra det blev! Alla som var tillfrågade kom och vi hade en mycket trevlig kväll med en massa skratt, god mat och en och annan drink.

Vi blev artigt utslängda ur restaurangen då de hade ett annat sällskap som skulle ha vårt bord. Några åkte hem men de allra flesta gick vidare till en bar där festen fortsatte. Några av Jonas kollegor som var ute på annat håll slöt upp med oss och vi tog nog upp tre fjärdedelar av baren. Vi kom inte tillbaka till hotellet förrän kl 01:45. Det märks att detta inte tillhör vardagen för två småbarnsföräldrar då vi idag är rätt slut.

Nu ska jag snart lägga Noomi och sedan lägga Noah. Jag blir nog inte så långvarig ikväll heller då jag är trött. För Jonas väntar en ny överraskning då han blir upphämtad av en kollega om några minuter bara. De är några stycken som har hyrt biografen i Kungsbacka för en biokväll. Jonas älskar att gå på bio.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.