elisalarsson

Helgens bravader

En liten uppdatering från i helgen. Först och främst, välkommen sommaren som vi har längtat efter dig. Vi hade Noahs barnkalas i helgen och då vi var ute som alltid när vi firar honom var värmen mycket välkommen. Det blev ett väldigt lyckat kalas. I år bjöd vi på pannkakor till lunch. Det var väldigt uppskattat av alla kidsen. Jag funderade först på om jag skulle fixa lite lekar men insåg snabbt att det inte alls behövdes. De hade kul på egen hand. Noahs vattenbana stod ute och fylld med vatten sedan tidigare. Det blev lite av ett vattenkrig ett tag, svalkande och skönt. Temat var minecraft och vad passar bättre än en minecraft tårta. Därefter lite mer lek, presentöppning och lite fiskdamm innan det var dags för alla att gå hem. Noah var toknöjd med dagen och det är ju absolut det viktigaste.

I söndags passade jag på att ge mig ut och springa igen, första gången på länge och det kändes verkligen. Jag skulle inte ens springa så långt men fick se mig besegrad rätt fort och gå resten av biten. Det här är så typiskt mig! Men jag brukar få upp flåset väldigt fort och tänkte ge mig ut idag på en ny tur och hoppas att det går lite bättre. Jag vet inte varför jag är så lat egentligen för jag tycker om löpträning. Det ger mig ro i både kropp och hjärna. Jag försöker tänka att all rörelse är bättre än ingen rörelse alls. Därför är det ingen idé att bli besviken över den misslyckade löprundan. Jag njöt av både värmen och miljön.

Det var även mors dag i söndags. Mina barn är min mors dags gåva, alltid! De var med i Skatås och var med Jonas medan jag sprang. De cyklade och åt lite glass. Därefter åkte jag och Noah iväg till minigolfen. Noah älskar att spela minigolf. Noomi och Jonas åkte hem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.