elisalarsson

Snart får jag vila

Syrener! Älskar syrener! Vi letar hus och just nu finns det väl inte ett så jätte stort utbud av hus som skulle funka för oss, i de områden vi tänker oss. Lite osäkra tider! Men när vi hittar det hus som är menat att bli vårt finns det två saker som är ”måste ha” i trädgården. Syrener- och fläderbuskar. För trots att det är en mycket liten tid av året som jag får njuta av syrener så är det så värt att ha det. Fläder ska jag ha för att jag älskar flädersaft! Kort och gott!

Just nu sitter jag på vagnen på väg in till jobbet. Jag känner mig lite trött och längtar till semestern nu, bara tre veckor kvar! Då Jonas är föräldraledig och har semester i sommar får vi hela sommaren tillsammans, nästan åtta veckor! Längtar efter att få umgås med mina fina barn dagligen, leka i sanden, bygga sandslott, titta på sommarlovmorgon, leka vinter- och sommarskuggan, äta glass, bada, äta god mat, grilla, dricka goda viner, njuta av sommarkvällar på vår ljuvliga balkong och bara njuta av ledigheten och vilan.

I höst börjar en helt ny okänd era för vår familj. Noah börjar skolan, Noomi börjar förskolan och både jag och Jonas jobbar igen. Om jag ska vara ärlig ser jag inte alls framemot att släpa barn på morgonen igen men det blir säkert bra! Eller så skaffar vi ett tredje barn!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.