elisalarsson

Lite av varje denna långlediga helg

Älskar långhelger! Det ger mig tid, mycket tid med min familj. Vi har inte gjort sådär jätte mycket dessa dagar vilket känns rätt skönt, gillar inte en massa måsten. I torsdags vaknade Noomi redan klockan 05.30. Hon brukar i vanliga fall gå upp runt 07.00 tiden. Efter frukost och morgonfix tog vi alla en promenad till ICA och sedan gick vi förbi vårt favorit fik för en förmiddagskaffe till Jonas och en glass till Noah. Noomi sprang rund på torget och levde rövare. Hon slängde ner en pappersbit som hon hittade på marken i en kvinnas väska i tron om att det var en papperskorg. Jag var såklart snabbt framme och rättade till allt samt bad om ursäkt åt min dotters vägnar. Men tyckte faktiskt själv att det var rätt komiskt.

I fredags kom kusin John över för lite lek med Noah medan hans mamma hade lite ärenden har i Göteborg. Jag åkte iväg för att fixa lite grejer som behövdes fixas. I lördags var Noah på kalas hos en av sina bästa vänner från förskolan. De var ute och lekte trots moln och lite regn i omgångar. Huvudsaken var att barnen hade kul och det hade dem.

Noah älskar spel, alla sorters spel. Han fick ett Nintendo swish i födelsedagspresent en alldeles för dyr gåva för en sexåring ja jag vet. Vi har funderat länge och tänkte först ge honom den i julklapp men det blev en nu istället. Mina favoritspel att spela med honom är klassiska sällskapsspel. Idag spelade vi klockspelet tillsammans så mysigt med den lilla stunden bara vi två.

Vi var även på en husvisning igen. Bra läge, magisk tomt men tyvärr var huset alldeles för litet för oss. Går det att bygga ut? Ja kanske men vi till inte ta oss an det jobbet. Vi letar vidare! Snart så, mycket snart hittar vi vårt drömhus jag bara vet det.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.