elisalarsson

Noah 6år

Hipp hipp hurra för vår underbara Noah som fyllde sex år igår. Vår roliga, smarta, fantasifulla och väldigt godhjärtade kille. Han gjorde mig till mamma och dagen han föddes har utan tvekan varit den största i mitt liv. Jag minns att det var en varm dag, alla i Göteborg förberedde sig för Göteborgsvarvet och jag var rätt stor och mätt på graviditeten. Sju dagar före beräknad tid klockan fem på morgonen väckte jag Jonas då vattnet gick. Vi skulle bli föräldrar för första gången.

Igår firade vi tillsammans med mormor, morfar, morbror och Hatice. Vi åt lunch hemma hos oss på höjden. Därefter blev det Noahs favorit passionsfrukt tårta till kaffet. Jonas och jag smet iväg på förmiddagen innan kalaset för att handla klart med presenter.

Idag har kusinerna Ville och John varit här samt grannen Gustav med föräldrar. Noah har lekt hela dagen och är mer än nöjd vilket absolut är det viktigaste. Så än en gång GRATTIS mitt älskade barn det finns ingen som du! Att känna dig är att älska dig. Min stora kille!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.