elisalarsson

Jag har fallit denna vecka

Mitt onsdagsinlägg får bli ett fredagskvällsinlägg istället. Jag missade helt i onsdags. Jag blir lite full i skratt av att mitt försök havererar helt innan jag ens har börjat. Jag kom på allt detta i morse när jag var på väg till jobbet. Hur som jag fotade lite ”snygga bra att ha för framtiden bilder” längst vägen och nu får jag väl göra ett nytt försök med att skriva.

Den här veckan har det känts lite som om jag har ramlat genom ett hål i marken om och om igen. Jag har varit lite smått stressad då det är mycket just nu, både på jobbet och privat. Jag tycker inte om att dygnet enbart har tjugofyra timmar och jag tycker ännu mindre om att livet och alla dess måsten stressar mig just nu. Jag ogillar starkt vissa måsten och att stressa.

Noah fyller år på söndag och jag har knappt hunnit handla någonting av det jag har tänkt. Pedikyren som jag skjutit upp i två veckors tid har inte blivit av heller. Vart tar tiden vägen? Idag var jag hos mina fina ögonbrynsspecialist Maria som fixat till brynen igen. Jag går till henne ungefär var tredje vecka och älskar det. Det är så värt det!

I morgon kommer mina föräldrar hit för att fira Noah. Jag och Jonas smiter iväg på förmiddagen och fixar klart med presenter till honom samt tårtan han önskar sig. Jag kan inte förstå att han fyller sex år. Att han börjar skolan i höst. Det är ju galet!  Mitt älskade lilla barn som nyss var en liten krabat som hängde efter mig överallt hela tiden.

Nej, vägen jag har vandrat på den här veckan har minst sagt varit krokig. Jag har snubblat lite, rest mig upp, snubblat igen och rest mig upp igen. En sådan vecka som jag om några månader inte ens kommer att minnas men som just nu känns totalt utmattande. Nu kör vi dock en viktig helg som inte ger mycket utrymme för vila, Noahs helg. Han ska firas för oj vad han har räknat ner dagarna tills han fyller år.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.