elisalarsson

När allt bara stannar upp!

Vi lever i väldigt speciella tider. En pandemi härjar i världen. Vissa människor är rädda, vissa är arroganta inför smittspridningen och andra försöker finna förklaringar till allt som händer. Men alla är berörda på ett eller annat sätt.

Jag vill alltid tro att ur varje negativ händelse kommer även någonting positivt, bara man väljer att se det. Jag hoppas att vi i slutändan inser att vi inte kan leva i det samhälle som vi själva har skapat. Det röriga, stressiga och gör-allt-rätt-hela-tiden samhället vi har skapat. Tänk att det krävdes en pandemi för mig att få tid till att skriva igen. Det jag älskar att göra.

Vi i familjen har än så länge lyckats hålla oss friska och det är jag tacksam för. Just i dagsläget har jag ledigt från jobbet i och med påsken. Vi försöker vara tillsammans så mycket vi kan. Vi andas, tänker positivt, är tacksamma för allt vi har och försöker få denna tid vi nu lever i att bli begriplig och bra för våra barn. Vi sitter lugnt i båten.

Jag är tacksam att jag får göra det med honom, min man! Han står alltid stadigt, tänker ofta ett steg längre och är otroligt bra på att gilla läget! Igår åkte vi en sväng på förmiddagen till Delsjön bara för att aktivera barnen lite. Vi grävde i sanden, byggde en liten by, utforskade och fikade lite. I denna tid lär jag mig massor, att finna glädjen i det lilla och att vara tacksam för mycket lite. Vilken viktig livsläxa det är!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.