elisalarsson

Årsresumé 2019

Varje nyårsafton kommer jag på mig själv med att reflektera en del kring det gångna året. Vad som varit bra, mindre bra, vad man är tacksam för och vad man önskar att förändra till nästkommande år. Har kommer min årsresumé 2019.

 

Beskriv året med tre ord.

Utmanande, ensamt (att vara föräldraledig kan emellanåt kännas ensamt) och kärleksfullt.

 

Gjorde du någonting 2019 som du aldrig gjort förut? 

Jo, jag hade som mål att gå ner lite i vikt och bli mer hälsosam än någonsin tidigare och det har jag lyckats med och känner mig riktigt stolt över mig själv!

 

Karriärmässig höjdpunkt.

Jag har varit föräldraledig med Noomi hela 2019 så nej.

 

Genomdrev du någon stor förändring 2019? 

Både ja och nej. Livet har flutit på i stort sätt på samma sätt som 2018, 2017, 2016 osv. Men jag känner däremot att jag inombords har gjort stora förändringar då jag detta år varit hemma och det har inneburit en hel del reflektion kring mig själv. Jag har kommit fram till flera saker som jag känner att jag behöver förändra så att jag kan fortsätta sträva mot att växa som människa, i den riktning som jag själv önskar.

 

Blev någon av dina vänner föräldrar i år? 

Nej! Men vi fick ju tillskott till familjen i slutet av 2018 och en god vän till mig väntar deras andra barn i februari 2020 och det ser jag så sjukt mycket fram emot!

 

Bästa köpet år 2019? 

Den här är lätt, vår balkong!

 

Vilken händelse från år 2019 kommer du att minnas bäst?

Det är så svårt för mig att minnas bara en specifik händelse. Jag har spenderat detta år tillsammans med mina barn och det har gett mig så mycket. Att ha fått dyrbar tid med dem och se dem växa är någonting som jag alltid kommer att vara tacksam för.

 

Vad gjorde dig riktigt glad? 

Med risk för att låta tjatig och tråkig men mina barn! De är mitt livs största glädje.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Hittat på mer aktiviteter med familjen då man ändå haft en massa tid hemma.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

Jag borde ha stressat mindre, varit mer avslappnad angående vissa saker och oroat mig mycket mindre. Det mesta brukar ju ändå lösa sig.

 

Bästa serie/film du sett år 2019?

Utan tvekan Handsmaids tail. Hela ideén är ju bara så sjuk och serien har allt från skratt, glädje, sorg och fruktan. Om du inte sett den, se den!!

 

Största misstaget?

Att jag inte har sagt ifrån mer till vissa personer som inte har betett sig på ett hyggligt sätt mot både mig och andra.

 

Mest stolt över?

Haha mina barn (såklart).

 

Vad önskar du göra annorlunda nästa år? 

Det jag tänker göra mer annorlunda nästa år är att jag har lovat mig själv att säga ifrån mer och det för mig är rätt stort då jag nog uppfattas som väldigt snäll och förlåtande. Det kan man ju förvisso ändå vara men samtidigt säga ifrån när man själv eller andra behandlas på ett sätt som inte är hälsosamt.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.