elisalarsson

Ett år med dig….

 

Idag firar vi vår älskade Noomi som fyller ett år. Tänk att vi har fått pussa och krama på henne i ett helt år. Vår glada, viljestarka och roliga tjej.

Noomis inträde till detta liv kom i en rasande fart. Vi hann precis med kan man säga. Jag blir alltid lite smått sentimental på mina barns födelsedagar. Tänker mycket tillbaka till själva förlossningarna och vilken glädje de varit för oss sedan dag ett. Att de sedan första stund är en sådan självklar del av vår familj.

Vi vaknade i morse i tron om att Noah var magsjuk men han var nog trots allt inte det, tack och lov! Vi har firat Noomi med presenter och en chokladtårta samt med besök av de närmaste som vågade sig hit trots Noahs bravader tidigt i morse.

Noomi min älskade dotter! Du är pricken över i:et i vår familj. Din bror älskar dig så mycket trots att han inte alltid uppskattar att du följer efter honom precis hela tiden. Din pappa har du runt ditt lillfinger sedan första sekund, som han önskade sig en dotter denna gång. Han var säker på att du var en liten tjej som skulle heta Noomi medan jag trodde att du var en liten gosse som vi inte ens hade ett namn till.

Jag ser med förväntan på framtiden och allt du kommer att ta för dig, Du är så lik mig till sättet och rätt lik din farmor till utseendet! Du är en pratglad och bestämd tjej. Jag ska lära dig allt jag kan men jag är helt övertygad om att du kommer att lära mig mycket mer. Jag blir en bättre människa tack vare dig. Grattis min älskade Noomi bus på din allra första födelsedag. Jag älskar dig oändligt och är världens lyckligaste för att just du är mitt barn.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.