elisalarsson

Tolvtimmar gånger två blir en hel del ensamstående tid

Jonas har jobbat sin dag helg som innebär tolvtimmars pass gånger två. Med andra ord, jag och barnen har hängt ensama hela helgen. Måste bara flika in, bless you alla ensamstående föräldrar där ute ni är grymma!

I lördags hade vi besök av min fina vän Caroline och hennes lille Isak och det blev en pannkakslunch tillsammans. Då det regnade hela dagen igår blev det en innedag med bus och stoj här hemma istället.

Vi är just nu i startskottet med att bygga balkong. Vår baksida är ju inte direkt en lekvänlig plats längre så ska vi ut, ja då får det bli lekplatsen vid förskolan eller någon annanstans. Men det är så värt det för att det kommer att bli så grymt snyggt!

I morse var lilla Noomi minst sagt snurrig. Hon vaknade alldeles för tidigt, tack vintertid… men somnade om rätt fort. Sedan sov hon till prick 09:00. Jag misstänker att hon sedan två dagar tillbaka har börjat sova en gång om dagen istället för två för att det är nästintill omöjligt att lägga henne för hennes förmiddagsvila. Men vi får se om det är något nu bara eller om det håller i sig.

Idag blev det lek på lekplatsen i både strålande sol och regn. Sedan har vi tittat och lekt med babblarna tillsammans med Noomi. Japp, börjar komma tillbaka till babblarnas tid igen. Noah tröttnade strax innan fyraårsåldern och var aldrig sådär överdrivet såld på dem heller men nu börjar Noomi intressera sig för dem istället. Därefter blev det en fisk- och räkgratäng med dillsås och kokt potatis till middag. Noomi slukade hela tallriken (fick ej räkor) och Noah vägrade smaka. Så typiskt!

Barnen sover, Jonas kom just hem och dessa monstruösa pass är över, i alla fall de nästkommande fyra helgerna. Nu väntar några lediga dagar tillsammans hela familjen med lite finbesök på tisdag och onsdag men mer om det senare,

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.