elisalarsson

Lugna fredagen

I onsdags åkte jag och barnen hem från mina föräldrar. Vi släppte av Noah i Borås, hemma hos farmor och farfar. Han sov över där och lekte hela eftermiddagen och kvällen med sin kusin John som bara är ett år äldre än honom. Det är så skoj tycker jag att de har varandra och att de får växa upp tillsammans.

Jag och Noomi åkte hem och hade en välbehövlig och lugn kväll hemma. Jonas kom hem i torsdags och på vägen hem hämtade han upp Noah hos sina föräldrar. Det var skönt att åter vara samlade igen hela familjen. Idag har dock varit en extremt lugn dag för oss. Båda barnen är snuviga (igen) och Jonas har varit rätt trött efter en intensiv jobbvecka iväg. Vi har med andra ord inte alls gjort så jätte mycket idag. Jag var iväg en sväng dock för att träffa min brynspecialist Maria. Sedan jag började gå hos henne har jag inte rört en pincett och det är riktigt skönt. Jag vaxar, formar och färgar brynen en gång i månaden ungefär och det är en sådan lyx. Mina bryn är skitsnygga nu!

I eftermiddags tog vi oss ut hela familjen på en promenad, i mysisar! Noah var som vanligt en zombie, mycket zombies just nu och jag blir så full i skratt. Vi avslutade promenaden med lite blöjköp och en fika på ett av våra favoritfik som enbart ligger en kort promenadbit från oss. Lite fredagsfeeling fick vi till trots allt och i helgen är jag ensam med barnen då min käre make jobbar tolvtimmars pass både lördag och söndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.