elisalarsson

Lite film och lite plask

I morgon är det sista heldagen här för denna gång. Veckan har gått så galet fort. Jag skulle lätt kunna stanna en vecka till men Jonas saknar oss för mycket och barnen saknar nog pappa för mycket då.

Både igår och idag spenderade jag och Noah lite värdefull son och mamma tid. Igår åt vi en lunch på tu man hand på stan och sen gick vi på bio. Vi såg Toy Story 4. Den var helt okej tycker jag, rätt underhållande faktiskt och Noah tyckte väldigt mycket om den också. Idag var vi på Munktellbadet. Ett relativt nybyggt badhus här i Eskilstuna. Originalplanen var att Noomi och mormor också skulle ha hängt med men Noomi är snuvig igen! Jag kände därför att det är bättre för henne att skippa badandet för denna gång.

Noah hade såklart super kul, han älskar att bada! Jag tycker att de har lyckats rätt bra med det nya badhuset. Finns att göra för barn i alla åldrar. Noomi hade älskat det, lilla stumpan! Det bästa enligt mig var nog att det är vardag, skolorna är igång och det var väldigt lite folk där! Max en 6-7 barn i hela familjebadet. Det passar mina öron mycket bra! Det blir absolut fler besök på Munktellbadet i framtiden men då får Noomi också följa med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.