elisalarsson

Inga seger dagar, bara sega dagar

 

Den här veckan är seg, riktigt seg! Noah är snuvig och rätt hängig så idag fick han vara hemma med mig och Noomi hela dagen. Noomi är förkyld hon med och har haft feber i dagarna två men verkar vara på bättringsvägen däremot. Men inte nog med det, i tisdags ramlade hon från min och Jonas säng och det blev ett besök på barnakuten för hennes del då hon inte riktigt ville röra vänster arm efter fallet. Det visade sig att hon i fallet har brutit nyckelbenet! Stackars liten älskling! Ja asså årets mammapris går nog inte till mig detta år om man säger så.

Som sagt en riktigt seg vecka! Jag är trött, sliten och rätt hängig jag med. Idag orkade jag faktiskt inte laga lunch så jag tog med barnen ut och köpte en pannkakslunch till dem istället då jag ändå skulle posta ett paket. I helgen jobbar Jonas sina monstruösa dagpass så han kommer vi knappt se röken av men tack och lov kommer min mamma ner fredagkväll och stannar hela helgen! Hon däremot borde bli nominerad och få priset årets mamma. Tänk att åka till jobbet, jobba hela dagen för att sen ta tåget till Göteborg som kommer fram på kvällen bara för att avlasta sin dotter och spendera tid med sina barnbarn! Japp, världens bästa mamma är hon!

Och… NEJ! Noah pekar inte finger på kortet utan han sprang före och ropade komsi komsi hela tiden medan Noomi bjöd på en fail till eftermiddagsvila. Jo en till sak,  ni får tyvärr stå ut med halvdåliga bilder ett litet tag till för min telefon är halvt trasig och jag kan inte komma åt min bildredigerings- app. Snart ska jag dock skicka in telefonen på lagning och därefter borde allt funka som det ska igen.

 

.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.