elisalarsson

Min första blogglista…

Blogglista, yay eller nay? Det råder väldigt delade meningar om det. Men jag tycker absolut att det är yay, i alla fall om det är en bra blogglista.

Här kommer i alla fall 20 stycken lördagsfrågor som jag skall försöka besvara. På så sätt får ni lära känna mig lite bättre.

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Bra fråga, vi har rätt nyligen fått en dotter som blir nio månader om exakt en vecka. Men då det stod mellan Noomi och Emma så borde väl nästa dotter bli en Emma då!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Kärlek utan sex. Fast har man kärlek vill man väl ha intimitet också eller? De två går lite hand i hand tycker jag.

3. Har du bra självförtroende?

Det pendlar rätt mycket. Vissa dagar är bättre än andra dagar men jag vill i grund och botten hoppas på att jag har ett gott självförtroende.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

Här skulle jag kunna nämna 100. Med lilla Noomi som de senaste veckorna tycker det är livsfarligt att inte vara i famnen hela tiden blir saker gjorda i slow motion. Jag ska ändå försöka nämna tre saker, leta fram, fota och sälja av Noahs gamla vinterkläder. Rensa i linneskåpet och bland handdukarna. Storstäda köket… ni vet alla lådor, kyl, frys ja rubbet.

5. Beskriv ditt drömutseende.

Asså… jag försöker att inte bli provocerad just nu! Mitt drömutseende är mitt egna utseende. Alla ser olika ut, ska man ha ett annat drömutseende så betyder det att man jämför sig med minst en annan person. Vi måste sluta jämföra oss med andra!

6. Vad skulle du vilja heta om du föddes som det motsatta könet?

Om jag minns rätt Andrei, det blir väl André på svenska. Nu kommer säkert mamma att ringa mig och säga att jag minns fel!

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja, några klänningar från det att jag var 4 år… inget före vi kom till Sverige.

8. Varför har du just den profilbilden på Instagram?

Snark… nästa fråga tack!

9. Vad väljer du, Max eller McDonalds?

Burger King!!! 🙂

10. Hur uppvaktar man dig?

Genom att spendera tid med mig. Tid är bland det viktigaste man har och att någon annan ger mig av sin tid är värdefullt. Mycket mer än blommor och choklad. Fast okej jag ÄLSKAR snittblommor och choklad förvisso också. Så tid, snittblommor och choklad dårå!

11. Har du rykten efter dig?

Ingen aning och det sköna är att skulle jag ha det så struntar jag fullständigt i det! Så skönt att inte bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker om en, vill folk skvallra varsågoda det säger ändå mer om dem än om mig!

12. Din absolut sämsta egenskap?

Har väldigt svårt att be om hjälp. Jag vill lösa saker själv.

13. Din bästa egenskap?

Är väldigt effektiv när det är något jag vill göra och att jag är lika bra på att vara ensam som bland folk. Förvisso händer det aldrig nu för tiden att jag har chansen att vara ensam men hahaha var bra på det förr i alla fall.

14. Kan man vara vän med sitt ex?

Ja det tror jag absolut! Men man ska nog också påminna sig om varför ens ex är just ens ex.

15. Har du kysst en kompis?

Nej!

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?

Ja!

17. Hur lång är du?’

165 cm

18. En vacker person?

Alla starka kvinnor jag känner så ingen nämnd ingen glömd.

19. Ett boktips?

Älskar att läsa så jag har massor av bra böcker att tipsa om. Just nu läser jag Älskar, älskar inte författad av Eleonor Sager, bra bok än så länge.

20. Bästa serien du följer just nu: 

Handmaid´s Tale. Jag såg sista avsnittet av säsong 3 i torsdags på HBO och ser så fram emot säsong 4 när den kommer. En av de bättre serierna jag sett… någonsin! Jag rekommenderar den verkligen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.