elisalarsson

En dag på Liseberg

Idag har vi haft nästan en heldag på Liseberg och vi har haft en helt fantastisk dag. Men innan vill jag dela hela sanningen, för hur fantastisk vi än hade det på Liseberg var morgonen ett enda ord, KAOS! Det är lätt för mig nu att bara berätta om hur magiskt vi haft det men nej…, lite mammasanningar mår ingen dåligt utav, snarare tvärt om!

Jag och Jonas hade bestämt att vi skulle till Liseberg den här veckan. Vi tänkte först att vi skulle dit i onsdags men orken infann sig inte och inte heller igår. Men vi hade lovat Noah att gå denna vecka och vi vill till varje pris undvika att gå på helgerna så idag var sista chansen.

Vad gör man dock när ens 5 årig får ca femtioelva utbrott under frukosten? När ens tålamod tagit slut och när man inte ens orkar vara arg längre utan känner sig mer uppgiven! Ska man belöna med en dag på Liseberg?

Nej, jag och Jonas hade några turer under morgonen där vi pratade om vi skulle ställa in eller inte. Men tillslut kom vi fram till att ställa in vore en lite väl hård konsekvens av ett idag illa morgon humör. Sagt och gjort vi åkte men inte utan att ha ett samtal med Noah om hur ledsna vi blir när han skriker åt oss och med en hahaha varning om att om det inte blir bättring kommer vi att vända om och åka direkt hem!

Jag är glad över att jag och Jonas beslutade oss för att åka för vi fick en fantastisk dag. Noah var så glad och vi älskar såklart att glädja honom, Han fick en liten dille på tekopparna och ville åka dem om och om igen. Vi åkte nog det mesta som han får åka också. Noomi hann med både förmiddagsvilan och eftermiddagsvilan medan vi var där. När vi lämnade Liseberg vid 17:30 tiden så sa vi hejdå till Jonas som skulle träffa två vänner varav en vän som är i stan och som han inte har träffat på några år och jag och barnen åkte hem tacksamma och glada över en sådan fin dag tillsammans. Väl hemma har vi haft en lugn och stillsam kväll så den här mamman somnar tacksam ikväll! Bara för att dagen börjar med kaos betyder det ju såklart inte att det måste sluta med kaos.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.