elisalarsson

Vår vecka i Skåne

I år gjorde vi en favorit i repris! Vi hyrde samma stuga som förgående år nere i Ängelholm, Skåne! Det var minst lika mysigt det här året som förra året och vi är glada för vår Skåne vecka… vem vet det kanske blir en tradition så länge det går att hyra stugan.

Jag bestämde mig på väg ner för att jag bara skulle chilla och inte känna att jag måste ta en miljon instagram bilder eller att uppdatera bloggen heller för den delen. Allt sådant har fått vänta tills jag kommit hem och hem kom vi igår eftermiddag. Hur har vi haft det då?

MAGISKT! Vi kom ner till stugan förra måndagen vid 16:30 tiden, packade upp och satte igång grillen rätt omgående då vi enbart ätit en lite lättare lunch. Tisdag till torsdag gjorde mina fina svärföräldrar oss sällskap. De var nere förra året med. De bor inte med oss i stugan pga platsbrist så de bokade in sig någon annanstans i två nätter.

Noah ville hemskt gärna bjuda farmor och farfar på ett besök till järnvägsmuseumet då de tagit med honom i början av sommaren till Alingsås för att titta och åka ånglok. Sagt och gjort, vi tog med dem dit och Noah var ännu mer fascinerad än förra året.

Vädret har varit lite komsi komsa men det gjorde absolut ingenting. Jag kan nästan bara tycka att det är skönt för annars blir det enbart att man hänger på stranden varje dag, vilket förvisso är helt okej det med men jag gillar att man ”tvingas” hitta på någonting annat.

Vi åkte en dag till vattnets hus vilket är ett bra äventyrsbad för hela familjen. Vi har bowlar, det var Noahs första gång och han älskade det. Vi har spelat två rundor minigolf. Vi åt en lunch nere på stan och jag åt en av de bättre burgarna jag någonsin har ätit. Vi har ätit en hel del glass och vi har lyckats varva träning/löpning rätt bra under veckan också.

Jag har faktiskt fått tid och ro till att ägna mig åt att läsa igen. Jag älskar att läsa men sen Noomi föddes har det inte varit allt för lätt att få till en skön och rofylld lässtund. Men hann läsa ut en bok och påbörja på en ny.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.