elisalarsson

Familjen Larssons semester; andra stoppet

I lördaga efter lunch lämnade vi Eskilstuna och mina föräldrar. Vi begav oss österut mot Stockholm eller närmare bestämt Sollentuna. Min kusin Cristian med familj bor där. Vi hängde nästan varje helg med dem innan vi flyttade ner till Göteborg. Det var nio och ett halvt år sedan. Väldigt mycket har hänt sedan dess. Vi har två barn, de har två barn, min kusin och Jonas har nästan samma yrke. Jag och Cristina (min kusins fru) har också samma yrke. Jag som klasslärare och hon som ämneslärare i bild och slöjd.

Det var ett mycket kärt återseende. Noah lekte så fint med sina sysslingar och vi blev bjuda på en massa god mat! Vi hade tänkt åka till Gröna Lund med hoppade över det då Cristian har brutit benet. Istället hängde vi hos dem vilket faktiskt var minst lika trevligt. Vi avslutade kvällen hos dem igår där de lovade mig att komma och hälsa på oss i Göteborg snart.

Den här gången valde vi att sova på hotell. Både för att slippa tränga ihop oss och för att maximera semesterkänslan lite. Idag efter frukosten begav vi oss neråt, hem mot västkusten igen. Resan med Noomi gick bra men lite över 6 timmar är långt för en liten tös på 8 månader.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.