elisalarsson

Familjen Larssons semester; första stoppet

Vår första semestervecka är i gång. I tisdags åkte vi upp till Eskilstuna, hem till mina föräldrar, Noah hade åkt upp med min mamma med tåget en vecka tidigare. Det blev ett kärt återseende när vi äntligen fick krama vår son igen och han utbrast, ”Mamma och pappa jag älskar er sååå mycket!”

Vad har vi gjort då? Vi har mest bara chillat då det är riktigt varmt just nu. Igår mätte det upp till 32 grader här. Stackars lilla vinterbebisen Noomi! Hon blir rätt utmattad och sover mer än vanligt i den här värmen. Inatt sov hon från 18:30 till 07:30 med några få och korta amningsstopp emellan bara. Igår var Noah på militärmuseum med sin pappa och morfar. Jag, Noomi och mormor mötte upp dem i Strägnäs efteråt för en lunch vid hamnen tillsammans. Därefter åkte vi hem till Eskilstuna igen för att plaska i bebisplasket lite. Noah tycker det är roligare att bada med sin lillasyster än i de större poolerna tydligen!

Idag är vår sista heldag i Eskilstuna. Då det ska bli minst lika hett idag så får vi se vad vi hittar på, förutom att bada. Ett besök på Slagsta glass lite senare är redan inbokat. De är kända för att göra Sveriges godaste mjukglass!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.