elisalarsson

Allt har sin tid…

För att bo i en lägenhet i Göteborg vågar jag ändå påstå att vi har en utav de bästa baksidorna i stan. Två våningar. Där nere finns det plats att duka upp för det stora sällskapet och njuta av både god mat, varandra och på kvällen de fantastiska ljusslingorna som lyser upp till en riktigt mysig stämning.

På det övre plan har vi ett långbord för också ett rätt stort sällskap samt en stor och skön utomhussoffa. Där brukar jag sitta och läsa när solen skiner, Noomi sover i vagnen och Noah leker. Ja, vår baksida är rätt oslagbar faktiskt.

Vår lägenhet är också fin och rätt bra planerad. Visst det är inte så stort men vi klarar oss i alla fall ett tag till. Vi har dock planer på att inom snar framtid flytta till större. I höst ska vi bygga balkong och det ser jag fram emot. Bara att få kliva utanför huskroppen utan att behöva gå ner fyra våningar, vilken lyx. Jag tror att balkong plus den utsikten vi har blir näst intill oslagbart i det här området. Jag tänker mig en liten soffgrupp med bord samt lite krukor med en massa gott i. Jo det här blir nog bra.

Jag försöker mer och mer att tänka att allt har sin tid. Att inte stressa fram genom livet. Visst önskar jag mig en egen baksida med altan, utomhuskök och en gräsmatta där jag kan sno till mig ett hörn för några pallkragar och lite annat som jag kan vårda och sköta om, mer än mina barn såklart. Visst önskar jag att få öppna dörren till mina barn där de bara kan springa ut. Visst drömmer jag om en trädgård där hela min familj kan gå ut för att plocka frukt, bär och annat gott bara för att de är sugna. Men till dess får jag påminna mig själv om att inte längta mig bort till nästa fas i livet så mycket att jag glömmer av att njuta av denna fas här och nu. Allt har sin tid!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.