elisalarsson

Åtta år som din hustru…

I åtta år har jag varit hans hustru! Vissa stunder känns det som om det var igår vi stod i en vit lantkyrka och lovade varandra trohet och ibland känns det som en evighet sedan. Livet har sina ned och uppgångar. Vi är inte eniga om allt. Ibland är vi trötta och griniga. Ibland har vi råkat såra varandra. Ibland vill någon vara ifred en stund. MEN ibland är vi eniga om det mesta, ibland är vi pigga och glada och ibland vill vi inte vara ifrån varandra.

Vi har två fantastiska barn som vi tillsammans uppfostrar! Vi hjälps åt lika mycket hemma fast det betyder inte att vi delar allt 50/50 varje dag. Vissa perioder gör han mer och andra gör jag mer. Vissa saker gör han inte alls precis som vissa saker gör jag inte alls. Livet handlar inte om att allt alltid ska vara perfekt, att man alltid ska vandra i någon form av euroferi till varandra och till livet. Nej, så ser ingens verklighet ut!

Livet handlar om att ge varandra kärlek, glädje, utmaningar, förståelse, rätta till det som blivit fel, kommunicera och framför allt att förlåta varandra! Den kraften förlåtelse har i våra liv är lika stor och viktig som kärleken. Vi är inte perfekta eller lever ett perfekt liv men vi har bestämt oss för att förlåta varandra och på så sätt förhoppningsvis låta kärleken växa och ta en ny och djupare form för varje år som går!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.