elisalarsson

Ett och ett halvt år sedan sist…


Idag är jag och barnen hemkomna från mina föräldrar (jag har visst inte varit uppe hos dem på ett och ett halvt år). Idag bilade vi tillbaka till Göteborg jag, barnen, min mamma och pappa. De skulle ändå besöka oss i Göteborg den här helgen då Noah fyller år.

Det här varit en skön vecka. Barnen har fått umgås med sin mormor och morfar, jag med mina föräldrar och vi har mest tagit det lugnt, tagit dagen som den kommer. Vi har fått komma bort från stan och dess puls. Ut på landet!

Lika mysigt och välbehövligt det ibland kan vara att få komma bort lika mysigt och skönt är det att få komma hem till sitt igen! Resan upp förra veckan gick riktigt smidigt, som en dröm för en småbarnsförälder. Noomi sov i nästan 3 timmar, Noah i ca 2 timmar och hela resan tog ca 4 timmar. Resan hem… not so much! Noomi skrek nästan konstant hela vägen. Vi fick stanna 4 gånger och resan tog över 6 timmar. Haha, jag är helt slut just nu! Jag är redo att säga god natt, klockan är stax efter 17 bara! Nu ska jag bara rodda mig och barnen igenom kvällen och natten sen kommer Jonas hem igen i morgon vid lunchtid. Mina fina föräldrar kommer också tillbaka hit i morgon bitti och hjälper mig med barnen så att jag kan förbereda inför helgens festligheter! Men jag väntar nog in Jonas inför det och om sanningen ska fram så saknar jag min man något enormt just nu! En vecka på varsitt håll. Jag iväg med barnen och han iväg med jobbet. Men givetvis är jag tacksam för mina fina föräldrar och veckan med dem!

Nu ska strax min bror komma för att hämta mina föräldrar hem till sig då de ska sova där och lämna lite thai mat till mig och Noah då vi alla är helt slut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.