elisalarsson

70 år, nedspytt baksäte och ännu mera vattkoppor…

I lördags åkte hela familjen till Huskvarna för att fira min älskade pappa som i fredags fyllde 70 år. Redan innan Landvetter börjar Noah säga att han mår illa. Han blir precis som jag blev som barn, lätt åksjuk. Strax efter Ulricehamn säger jag till Jonas att vi bör stanna så att Noah får lite luft då han blir blekare och blekare men vi hinner inte för stackaren börjar spy i bilen. Vi får stanna vid sidan av vägen, inte det säkraste stället att stanna på kanske men så fick det bli.

Ut med barnet ur bilden, dra av alla kläder, torka lite sen in med honom igen iklädd kallingar och tröja för att åka till allra första bensinmack. Väl där är det dags att storstäda bilen samt ta hand om nerspytt barn. Jonas tog hand om bilen och jag om Noah. När Noah var ombytt och klar smög sig hungern på. Han fick en burgare och en korv med bröd! Riktigt hungrig kille. Medan han äter ler plötsligt Noah mot mig och säger ”Mamma vet du nu mår jag inte illa längre, bra att jag spydde va?” Älskade barn!

Vi upptäckte också samma dag att Noomi har vattkoppor. Eftersom jag har haft det som barn har hon ett viss skydd mot det men tyvärr blev hon smittad av brorsan ändå men det verkar vara ganska lindrigt. Hon har sedan helgen varit lite gnälligare än vanligt men nu börjar hon återgå till att vara sig själv igen.

Vi åkte vidare och mötte upp mina fina föräldrar, min storebror och hans sambo som stod utanför hotellet och väntade på oss, bara ca 30 minuter försenade! Det är svårt att beskriva Noahs glädje och hur hans ögon lyser upp när han får träffa sin bästa vän, morfar! Resten av dagen och kvällen var hur mysig som helst. Vi umgicks, pratade om allt mellan himmel och jord, åt god mat, skrattade och bara firade en av de bästa människorna jag känner, min allra finaste pappa. Tänk att han nu är 70 år!

På vägen hem stannade vi vid mina svärföräldrar för att hälsa på samt passade på att byta till våra sommardäck som tydligen var huserade i deras garage. Men allt sådant sköter Jonas vilket är så skönt för jag har inget intresse av bilar mer än att köra dem från punkt A till punkt B. Jag absolut älskar mina svärföräldrars fina trädgård, speciellt nu när det börja bli varmare ute. Vi hann med en del samtal och lite lunch innan vi begav oss hem till Göteborg igen för att packa upp, tvätta, laga mat och allt det som behöver göras i livet.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.